Tjänster

Tjänster

Carlsöö & Co är en reklambyrå med bas i Stockholm.
Vi arbetar lika gärna med digitalt som tryckt och gör gärna även evenemang.

Vårt erbjudande

En del kunder kommer till oss för att få reklam och kommunikation som ger effekt. Då börjar vi vårt arbete utifrån det. Andra beställer en kampanj, ett koncept, en lösning eller en broschyr och då tar vi det därifrån. För man kan börja ett samarbete eller ett uppdrag på många olika sätt, det avgörande är vad som kommer ut i slutändan.

Vi kan gå direkt på lösning och ta fram skyltar, broschyrer, webbsiter utifrån de underlag som krävs precis för det – eller gräva djupare och börja med affärsmässiga utmaningar och stödja dig med planer och strategier som sedan utmynnar i kommunikativa lösningar.

Du bestämmer, låt oss träffas och prata om vad du vill ha hjälp att uppnå och hur vi kan få dig att känna dig trygg på vägen dit.

Vad vi kan erbjuda dig

Strategi

Vi hjälper dig att lyfta din kommunikation för att nå ut till just din specifika målgrupp på ett effektivt sätt.

Design

Vi hjälper dig att förnya och förbättra ditt varumärke. Design kan vara enkel och effektiv på samma gång.

Original

Har du en briljant idé du inte lyckas få ut snyggt i tryck på papper? Vi layoutar enligt dina önskemål, både för tryck och digitalt bruk.

Produktion

Ingen trycksak är för stor eller för liten för oss. Vi ger dig gärna tips och råd kring allt gällande tryckproduktion.

Allt från DR-utskick och butiksfönster till kampanj

Under många år har vi haft förtroendet att arbeta tillsammans med så gott som alla aktörer inom kollektivtrafiken i Stockholm och SL är fortfarande vår största kund. Mobility management och det multimodala resandet är ett av flera områden vi behärskar och som gör att vi kan hävda att Carlsöö & Co verkligen kan Stockholm och stockholmarna – oavsett bransch eller uppgift.