Om Carlsöö

Om Carlsöö

Vi är en tight och samtrimmad byrå. Det är det som gör oss så effektiva.

Varför våra kunder väljer oss

I en värld av förvirrande ”buzz-words” och ständigt nya typer av byråer som hävdar att just deras sätt att arbeta är kommunikationens framtid så kallar vi oss på Carlsöö & Co helt enkelt för reklambyrå, eftersom det är exakt vad vi är…

Och som reklambyrå gör vi det reklambyråer alltid gjort, det vill säga marknadsföring och reklam som gör mest och rätt nytta för våra kunder, med hjälp av all den kompetens, talang, teknik vi har tillgång till och i de kanaler som lämpar sig bäst för varje uppgift.

Enligt våra kunder finns det ett främst två saker som skiljer oss från andra byråer – hur vi arbetar tillsammans med våra kunder, och vårt sätt att lösa de problemen och uppgifter våra kunder vill ha hjälp med.

Vi arbetar extremt nära våra uppdragsgivare, eftersom ingen kund är bättre än sin byrå och ingen byrå är bättre än sin kund. Transparensen är inbyggd i vårt arbetssätt och som kund till Carlsöö & Co vet du alltid vart vi är på väg, vilka steg vi tar, vad som ska göras, till vem och när.

Det brukar heta att ”allt är lätt, bara man vet hur man ska göra”. Vi påstår inte att det alltid är lätt, men att det alltid är vår uppgift att förvandla sådant som kan vara problem för våra kunder till arbetsuppgifter som går att lösa, att få jobbet gjort. Och vi släpper ingenting ifrån oss innan både vi och vår kund är nöjda.

Ibland får vi frågan om hur vi gör – vad är tricket? Men det finns inget trick. Vi tror mer på noggrannhet och hårt arbete. När vi kombinerar det med erfarenhet, nyfikenhet, ödmjukhet och en stor nypa talang så blir det Carlsöö & Co.

Vi som jobbar på Carlsöö

Vill du veta vad vi gör om dagarna? Följ oss på Facebook!